Præsentation

Her er en præsentation af folkene her i Broken Hill, der er undermapper til venstre fra de forskellige dage.

Familie

Fra Venstre: Nan (mormor), Pop(morfar), Anna, Cata(udvekslingsstudent fra Colombia, der skal være min værtssøster indtil sommer, 17 år), Kim(mor), Ray(far), og forest Shannon(lillesøster, 7 år).

 

Kaine(lillebror, 10 år) er ikke på billedet - han var ude og fiske.

Nic(lillebror, 14 år) er der ikke fordi han arbejder på en gård 500 km væk.

Megan (lillesøster 15 år) er der ikke fordi hun er udvekslingsstudent i Syd Afrika - men hun kommer hjem til Juli.

Desuden har jeg en famor: Nana Bet, som heller ikke er til stede.

 

Billedet blev taget lige da Cata ankom. Det er et ritual at der tages billeder når man ankommer og når man tager afsted.

 

Familien er meget søde - og man føler sig som en del af den lige fra starten. De har haft udvekslingsstudenter før som de blev knyttet meget tæt til. De spiller golf, fisker og bruger meget tid sammen. De er afslappede og spontane. Hvis de falder over et godt tilbud på nettet køber de det. Siden jeg er kommet har de købt en bil, båd og motorcykel. 

Kaine

Her er Kaine så, min lillebror på 10 år. Han er meget sporty - og er god til en sport før han overhovedet har prøvet den. Cata og jeg har store problemer med at banke ham i basket. Her er han midt i en saltomotale på vores trampolin.

Ud over sport kan han lide at fiske, drille sin lillesøster (hvilket hun ikke altid synes er sjovt!) og lave scubis - som er nogle små plastic snore man binder sammen på forskellige måder.

 

Shannon

Shannon, min lillesøster på 7,  elsker at have storesøstre til at forkæle hende - og udnytter, at hun nu har to, fuldt ud. Hendes væresle er selvfølgelig lyserødt, med bratz lampe, bratz sengetæppe og bratz gardin. I skabet er fyldt med lyserøde balkjoler.

 

Den fjerde dag jeg var her, kunne vi gøre hvad vi ville. Shan udnyttede det til at gøre hvad hun havde drømt om i lang tid. Gå til shopping centeret. Hun må ikke gå der hen alene - men nu havde hun to søstre til at gå med. Så hun førte stolt an gennem byen med Cata og jeg efter sig. I shopping centeret brugte hun så en halv time på at finde ud af hvad hun ville bruge sine penge på - hun bestemte sig om cirka 20 gange! Det endte  med at hun købte scubis!

Catalina

Catalina (også kaldet Cata) , hun er 17 år - men bliver 18 i april så vi skal have fest! Catalina er meget sød. Hun kommer fra Colombia, hvor hun har en lillesøster, mor, far og kæreste. Hun var lidt stille det første stykke tid, men hun er mere åben nu, og vi har det sjovt sammen. Hun skal gå i 11. klasse på samme skole som mig - det er en klasse over mig.

 

Udvekslingsstudenterne

I Broken Hill er der lige nu 8 udvekslingstudenter - kun piger! På billedet mangler vi Linda fra Tyskland og Emma fra Frankrig (der bor sammen) men ellers er vi der alle:

Fra venstre: Carolina (Brasilien), Anna (Danmark), Catalina (Colombia), Emilie (Sverige), Paulina (Chile) og Vicktoria (Tjekkiet).

Som I kan se ender de tre piger fra Syd Amerika på -lina. Derfor bliver Catalina og Carolina kaldt Cata og Caro. Vicktoria blev desuden hurtigt til Vicky.

AFS-gruppen har møde cirka 1 gang om månneden. Men derudover ses vi ofte til barbacue eller bare en tur i poolen.  Cata og jeg ses især med Vicky og Paulina ( der bor sammen) fordi vores mødre er ret gode venner.

Emilie og Linda har været i Broken Hill i et halvt år og skal hjem til sommer. Ellers ankom vi alle den 1. februar - bortset fra Emma der først kom den 3.

 

Dyr

Fra venstre: Cola (hun hund der skal have hvalpe), Bundy (faderen) - de er begge to indendørs hunde. Fletcher (den fede) er en udendørs. Grunden til der er en udendørs er at Shannon ikke kan tåle hundehår. De to inden dørs har ikke pels men uld.

Vi har også en masse fisk og en yabbie - som er en slags blå krappe eller sådan noget.

Åhh ja - vi har en masse dyr man ikke lægger mærke til i starten med du lærer hurtigt deres små veje at kende: myrer! og vi har mange af dem!

Priceline Pharmacy

Her er den butik min mor er leder for. Den er ret meget lig til Matas og vi får rabat på alt der inde! Den ligger desuden i det eneste shopping center her: La Plaza. Hun arbejde 5 dage om ugen.

Min værtsfar går hjemme. Det betyder han laver mad, vasker tøj og henter os hver dag. Men derudover har han også en masse at gøre. F.eks. hjælper han med at spray-male en trailer til AFS lige nu. Han har arbejdet over 30 år med at spray male biler. Han skal også spray male et fly for en han kender snart!