Jeg ankommer til Sydney lufthavn, der er skyet over byen så jeg så ikke noget. Det eneste jeg når at se er lufthavnen. Jeg tager sammen med udvekslingsstudenten Vicky fra Check-republik videre mod  Broken Hill. Vi flyver op gennem skyerne, det regner og blæser en del. Jeg er ret skuffet – da jeg havde håbet på bedre vejr. Men jeg bliver overrasket, da vi flyver i det meget lille fly, bliver skyerne tyndere og tyndere. Til sidst er der store huller hvor vi kan se den grønne jord. Vi ankommer til Dubbo, hvor vi mellemlander. Vicky når lige at ryge før vi skal ind igen. Vi er ikke meget for det da vi allerede har fløjet 24 timer og vejret er fantastisk i Dubbo. Der er palmer, solskin og meget varmt! Men vi kommer op i flyet, og flyver omkring 2 timer igen. Skyerne forsvinder langsomt og vi kan kun se dem i horisonten. Jorden skifter farve fra grøn til rød. Husene forsvinder helt. Så kommer der nogle små bakker på det ellers meget flade land. Og så kan vi se byen. Med de hvide huse og de blå pools. Nu kom der for alvor sommerfugle i maven..

Da vi kommer ud står cirka 20 mennesker og venter os. Alle Afs’ere, vi bliver præsenteret men kan ikke huske nogen navne efter det. Men jeg møder min familie; Kaine, Megan, Kim og Ray – og mine bedsteforældre.. Jeg møder også Emilie fra Sverige der har været her i 6 mdr. Så bliver der taget fotos, af os alle. De tager billeder både når man ankommer og når man tager af sted. Det var lidt af et chok, at møde 20 mennesker, og derefter blive stillet op af en mur med 5 kameraer omkring dig. Mens der sidder små irriterende fluer på din næse. Så tager vi hjem. Jeg ser mit værelse der ikke er stort, men godt. På væggene hænger der hatte og billeder fra de tidligere udvekslingsstudenter. Resten af huset er ikke så stort, men stort i forhold til de andre huse her. Det virker rimelig rodet, men det er nok fordi der er fyldt op med ting over det hele.  Familien giver mig en taske fuld af Aussie’ ting (Australiske ting) – håndklæde, bamser, emblem, kasket osv. Virkeligt sødt af dem, de får også mine ting. Så tager vi ned til den ret lille lufthavn igen, der kommer nemlig en til udvekslingsstudent. Pigen der kommer er fra Brasilien og hun hedder Carolina, hun tages også i mod af alle AFS’ere, også fotos af hende. Vi tager hjem til min værtsmor’s veninde, hende der er værtsmor for Vicky. På vejen når jeg lige at tage mit badetøj og jeg får en burger fra McDonald. Her kommer også Emilie og hendes familie, og Carolina og hendes familie. Her bruger vi så et par timer i deres pool, der ikke er så stor, men dejlig varm. Derefter tager vi ud til lufthavnen igen, med badetøj på tager vi imod først Polina, fra Chile. Hun skal bo sammen med Vicky – hvilket Vicky er glad for, de ryger nemlig begge.. Til sidst ankommer Catalina fra Colombia. Hun skal bo sammen med mig. I starten er hun meget stille, hun virker også træt, men er meget glad for Shannon. Vi kommer hjem spiser købe pizza, og snakker lidt om reglerne her i huset. Der er ikke mange, vi må faktisk gøre ret meget hvad vi vil. Kim og Ray er meget søde og siger at vi skal føle os hjemme. Vi må bruge alting – for det er vores hjem. Jeg går en på mit roddedet værelse, min kuffert er endnu ikke pakket ud. Jeg starter med at flytte den så jeg i det mindste kan sove på sengen. Shannon kommer ind og jeg begynder at tale dansk til hende. Hehe, jeg var meget træt, så efter at have sagt godnat går jeg i seng.

 

Dagen efter sover jeg længe, jeg vil gerne af med mit jetlag – hvilket faktisk også er lykkes ret godt. Efter morgenmad bestående af Coco pops, tager Shannon, Cata (Catalina), Kim og jeg ud og shoppe. Cata og jeg mangler nemlig en del ting. Vi for købt skole ting, skoleuniform osv. Cata for også sko, papir og mapper – men det behøver jeg ikke.

Jeg skal nemlig i år 10, mens Cata skal i år 11. Hun bliver nemlig 18 i April! Så vi skal have en stor fest. Faktisk skulle jeg nok også have gået i år 11, men jeg tror Kim har sat os på hver vores årgang for at vi skal få hver vores venner – hvilket jeg er meget glad for. På samme årgang som mig skal Carolina (Brasilien) og hendes værtssøster (jeg ikke kan huske navnet på) også gå. De er begge meget søde, så det er jeg glad for. Sammen med Cata skal Carolina’s værtsbror gå. De andre udvekslingsstudenter går på en anden skole, men vi kommer til at se dem alligevel.

 

Nå resten af dagen foregår i vores dejlige pool, det er nemlig MEGET varmt her. Om aftenen kommer Vicky og Polina + deres mor og bror til Barbecue. Megan (min søster på 15 der er udvekslingsstudent i Syd Afrika) bedste veninde Ashley kommer også og spiser.  Vi ser på kjoler i blade, vi skal nemlig ha’ et Deb ball, der er en stor fest hvor os udvekslingsstudenter skal have lange hvide kjoler på. Der var nogle rigtig flotte nogle. Deb ballet er i April, den samme måned hvor Cata fylder 18 og hvor vi tager til Tasmanien i 2 uger!! Det bliver rigtig fedt.

 

Søndag tog vi ud til en sø cirka en times kørsel fra byen. Når man kører ud kommer man først forbi bakkerne, jeg så fra flyet. Derefter kører du bare, ud af en snoet asfaltvej og der er ikke et hus i så langt øjet rækker. Vi kører og kører, Shannon har selvfølgelig taget en masse dukker med som vi leger lidt med. Når hun ikke kilder mig og Cata ligger hun langs sædet og nyder at have to søstre. Efter at have kørt, og kørt ser vi nogle Emuer, en mor og unger. Faderen er der også et stykke længere væk. Cata og jeg har hele tiden vores kameraer fremme for at tage et billede hvis vi ser en kænguru, men der er ingen. Til sidst kommer vi ud til søerne, de fleste er dog ret udtørret. Vi henter Kaine der har været her ude hele weekenden med nogle venner. Vi spiser frokost ved en lille sø, som er ret mudret. Vi køre hjem igen, på vejen ser vi nogle byer, søer og andet. Vi ser også dromedarer. Nu kører vi igen, ud in the middle of nowhere, Shannon der altid har masser af energi tager billeder af alt og alle. Der kommer lidt regn, og så kommer vi til et sted hvor vejen er oversvømmet. Det er slet ikke normalt her ude, vandet løber over vejen.. På den ene side står omkring 20 motorcykler og en masse biler, der ikke kan komme igennem. Heldigvis har vi en stor bil, så vi køre – langsomt – gennem floden. På den anden side er der også biler, der venter. Så snart vi kommer igennem ringer min mor og fortæller det til adskillige mennesker J. Nu er jeg lige kommet hjem, vi blev mødt af vores tre gøende hunde. Jeg slapper af, for jeg var tidligt oppe.

 

Det har været 3 rigtig gode dage, familien er meget sød og Cata og jeg bliver bedre venner for hver dag der går.