Hej alle sammen.

 

Så har jeg været her i to uger. Den sidste uge på mange måder været en rigtig god uge så det bliver (som sædvanligt) et langt nyhedsbrev.

 

Aller først er dog lige en ting jeg må forklare: Jeg skal 'have' et deb ball med de andre udvekslingsstudenter. Jeg ved stadig ikke helt præcis hvad det er, men det går ud på at en række piger (cirka 16 år) bliver præsenteret til et bal og skal danse. De har alle hvide lange kjoler på og partnere. De skal danse nogle danse de øver i månnederne op til.  Så det skal jeg altså til at gøre den 5. april med de andre udvekslingsstudenter.  Nå, så begynder jeg:

 

Weekenden den 8.-10. brugte vi på at fiske på Fort Courage (se billeder) Mandag kom jeg i skole igen. Jeg havde haft tid til at tænke over mine første ikke så gode dage. Jeg besluttede at give det en chance – det var ikke ligesom der hjemme, men det er jo også meningen at det skal være anderledes. Derfor var jeg glad da jeg mandag morgen gik i skole. Dagen gik meget bedre, fik snakket godt med nogle af pigerne. De var også villige til at hjælpe mig med et stort problem jeg havde: Jeg skulle finde en dansepartner til mit Deb ball inden søndag! Det gav mig kun 5 skoledage igen. Det værste er at drengene er ret generte, mens pigerne komme over og spørger hvor jeg kommer fra, om jeg kende prinsesse Mary osv. Fjoller drengene rundt. Så jeg havde faktisk ikke snakket med nogle af drengene da jeg startede mandag.

 

Nå, mandag og tirsdag gik hurtigt. Jeg vænnede mig til at stå på række før man går ind i klassen og at sidde stille og skrive efter hvad læren skriver på tavlen.  Tirsdag aften var der AFS møde. Det betød at alle AFS medlemmerne skulle sidde og lytte til nogle af de voksne snakke om en masse ting. Det ville have været spændene hvis jeg forstod det – det gjorde jeg ikke. Men efter det var det tid til at prøve deb-kjole. Min værtsmor har købt en billigt fra Kina på Internettet, den skulle Emma fra Frankrig prøve – den var rigtig flot til hende. Desuden legede vi unge/børn en leg ude på græsset mens de voksne snakkede. Men mødet blev også brugt til at huske os på at vi altså skulle have en partner. Indtil videre var det kun Carolina der havde en (hendes storebror). Så alle vi andre fik travlt. Næste dag lykkedes det mig så at få en partner. Jeg spurgte pigerne jeg sidder med og de fandt forskellige drenge. Endelig sagde en af dem ja. Jeg var virkelig glad, jeg kendte ham ikke men han virkede flink nok. Jeg gik glad hjem fra skole den dag, Cata var dog lidt irriteret – hun manglede stadig en og anede ikke hvem hun skulle spørge. Eftermiddagen blev brugt til at slappe af, Kaine og min værtsfar samlede dog en motorcykle min værtsmor havde købt til ham. Han var helt vild for at prøve den – har snakket om det hele ugen inden! Om aftenen kom nogle af mændene fra området over for at beundre vidunderet over en øl.

 

Torsdag var vi tidligt oppe, en pige fra AFS-gruppen skulle rejse til Brasilien klokken 6.30 og hele AFS-gruppen var til stede. Det var sjovt at se hende tage af sted – jeg kan huske for spændt jeg selv var. Senere kom vi så i skole. Her var hele skolen oppe og køre – det var Valentines Dag og der blev bragt roser og chokolade ud af 12. klasserne. Jeg fik også en rose – anonymt. Jeg ved dog godt at det var nogle af pigerne der sendte den til mig.  Efter skole skulle Carolina, Cata og jeg til orientering. Det var hos en gammel dame der snakkede meget langsomt – og det meste viste jeg i forvejen. Da vi kørte hjem blev vi mødt af Kaine på hans nye motorcykle. Han nød det virkeligt! Min værtsfar havde også været ude og køre på den tidligere.

 

Midt på dagen om torsdagen fandt jeg ud af at min dansepartners mor ikke ville have han gjorde det. Så jeg manglede igen en partner. Det spekulerede jeg så over resten af Torsdag eftermiddag. Om aftenen tog vi over til Carolina, hendes storebror havde nogle venner. Så jeg blev sat sammen med en dreng der hedder Mitchel – jeg ved ikke hvordan man staver det. Så nu har jeg altså en endelig en dansepartner – som jeg dog ikke kendte.

 

Fredag var sidste dag i skole. Vi spiste middag i Golf-kluppen hvor min familie spiller golf om vinteren. Først gik jeg ind i et område med spillemaskiner hvor man skal være 18 for at gå ind Bagefter var jeg lige ved at gå ind på mændenes toilet J - følte mig ret dum!

Lørdag stod jeg tidligt op og så Kaine spille Cricket. Jeg har langt om længe lært reglerne, og det er et ret spændende spil – det tager bare 3 timer og det var i 30 grader varmt solskin. Vi tog derfor hjem og spiste morgenmad undervejs. Resten af dagen slappede vi af. Om aftenen var vi til Emilie fra Sverige’s værtssøsters 18 års fødselsdag (hun har været udvekslingsstudent i Frankrig). Der var alle de andre udvekslingsstudenter også, det var en fe fest så alle havde vinger og tryllestave.

 

Søndag var jeg til danse undervisning med de andre udvekslingsstudenter og deres partnere – dem der dukkede op. 2 kom ikke og en har stadig ikke fundet en partner. Følte mig heldig at jeg havde en. Det var en sjov danse time, men det var hårdt, det var nemlig meget varmt – ingen aircondition. Men min partner var flink og jeg besluttede at gå hjem og øve mig!

 

Nå, det var min lange uge, der er sket så meget de sidste to uger at jeg føler jeg har været her i en måned!

 

Søndag den. 17 Februar 2008