Australsk Vinter

Mandag den 15. September

Hej Alle sammen

Det er nu rigtig lang tid siden at jeg har skrevet til jer alle. Ikke fordi jeg ikke har tænkt på jer, men jeg har haft en del problemer med min computer. NU er den dog endelig god igen, og jeg kan skrive en laaang e-mail til jer alle. Haha, jeg vil prøve at begrænse mig.

Der er sket en del. Min værts søster, der har været et år i Syd Afrika kom hjem i midten af juli. Det var dejligt endelig at møde hende. Hun er rigtig sød, snaksalig, åben og sjov. Vi er på de 2 måneder vi nu har boet sammen blevet rigtig gode venner og søstre. Kun to uger efter hun kom hjem, måtte jeg sige farvel til min søster fra Colombia, jeg nu havde boet med et halvt år, som var blevet min bedste  veninde fordi vi havde oplevet alting sammen. Det var rigtig hårdt at sige farvel, især fordi jeg ikke ved om vi nogensinde kommer til at se hinanden igen. Det var også svært for hende at komme hjem,  men hun har det okay nu, og  vi snakker til hende en gang i mellem. 5 dage efter hun tog afsted kom en ny pige til huset. Fra island. Hendes navn er Kolbrun, 16 år og skal bo hos min værtsfamilie i et år. Hun er sød også. Det er sjovt og lidt mærkeligt at se hende gå gennem alle de ting jeg har været igennem. Hjemve, skole osv. Udover hende er der også kommet andre nye piger til byen. En fra Amsterdam, og en fra Danmark. Og tænkt engang, pigen fra Danmark kommer fra slagslunde og har gået på samme gymnasium som mig! Så vi har en del til fælles.

Nå, men det var lidt omkring alle mine søstre. Nu til lidt andet.

Skolen er rigtig god nu, jeg har en fast gruppe af venner, og det er sjovt. Jeg er medlem af elev-rådet det er rigtig stort og aktivt, med over 30 medlemmer. Vi laver en del ting som f.eks. elevråds uge (sidste uge), hvor der er aktiviteter hele ugen: boder, møder, konkurrencer osv. Det er meget anderledes end det danske elevråd.

Lidt Australsk kultur: AFL= Australian Football Legue. Er det alle elsker herovre. Det er et sjovt, men ret voldeligt spil. Sidste weekend var der finalen i byen, alle var hende for at se det! Finalen er nemlig kendt for at indeholde et par slåskampe, hvilket er hvad de fleste kommer for at se. Men det var et par sjove og dejlig varme timer.

Jeg har været hjemme de sidste par måneder.  Jeg var dog på en forlænget weekend i min families campingvogn denne weekend, da vejret er begyndt at blive bedre. Vores vinter har ellers været rigtig kold, men foråret er i gang og solen skinner.  Vi var på båden, efter båden i vores gummiring og inde i byen tæt på og shoppe. Jeg elsker at være dernede og slappe af.!

Jeg er nu så meget en del af min værtsfamilie, at det faktisk er svært at skrive omkring hvad der sker. Det hele er hverdag og alt er ’normalt’. Jeg er stadig rigtig glad for min værtsfamilie, jeg kender dem så godt og føler mig hjemme. Men jeg glæder mig også til at komme hjem om 3 måneder.

Det var vidst alt, jeg håber alt går rigtig godt i Danmark og at i alle nød sommerferien. Jeg savner jer alle rigtig meget, men under tre måneder tilbage!

Knus Anna