Bush Trek

9. Oktober 2008

Hej Alle sammen,

Nu er jeg hjemme efter mine 9 dage på Bush Trek. Det var nogle af de bedste dage i mit liv. Jeg mødte så mange søde mennesker fra så mange lande – det var bare helt fantastisk!  Vi startede ude i Silverton der er en lille spøgelses by tæt på Broken Hill. Her sov vi to nætter. Vi var på en lille rundtur omkring i Broken Hill, vi red Kameler og så de så berømte skulpturer uden for Broken Hill.

Så tog vi en bus op til en station (stor bondegård) hvor vi skulle bo for de næste 7 dage. Det blev de bedste dage! Mandag var nok den bedste. De omkring 30 af deres 1500 køer in i en stald (de havde derudover omkring 15000 får). Her skulle vi først tackle alle kalvene. Vi var to af gange og skulle få kalven ned at ligge på dens venstre side, så den kunne blive mærket i øret og kastreret hvis det var en dreng. Det var ret hårdt men sjovt, selvom jeg ikke kunne se når de mærkede dem! Desuden skulle vi derefter teste køerne om de var gravide (kan ikke huske hvad det hedder! Undskyld). Det gjorde vi ved at stikke vores hænder i deres numse! Haha, det var så sjovt og ulækkert .

Tirsdag var vi oppe og se nogle underjordiske huse, de var faktisk ret hyggelige! Onsdag havde vi Bush trek olympiske lege. Det var en del lege som bl.a. forhindringsløb, sække løb, ske og æg løb, orienteringsløb, tovtrækning (hvor der var en stor mudderpøl i midten hvor man faldt i hvis man tabte) osv. Det var en god dag, og mit hold kom på 2. Pladsen. Ret sjovt.

Torsdag var vi ude og se nogle 40.000 år gamle tegninger i klipper lavede af aboriginals. Det var ret spændene, vi gik også en tur på 6 km til et vand hul i klipperne hvor vi kunne bade og tilbage igen. Det var rigtig dejligt at bade da det nemlig var omkring 35 grader varmt og vi alle var ved at dø af hedeslag. Desværre stank vandet en del, og det var RIGTIG  koldt, men super flot sted at bade. Den aften havde vi en camp med et stort bål cirka 2 km fra vores hus. Vi alle sov udenfor og om aftenen sang vi alle vores national sange  (Line, Sofie og jeg sang der er et yndigt land) og vi legede lege. Det var en rigtig sjov aften. Næste dag slappede vi bare af og pakkede før vi tog hjem lørdag. Lørdag var rigtig hård dag fordi vi alle viste at vi nok aldrig ville møde hinanden igen, og vi var alle blevet så gode venner efter 9 dage.

Det bedste ved turen var ikke hvad vi lavede, men gode venner jeg fik. Det var rigtig spændene at møde mennesker fra så mange forskellige lande.  Jeg fik f.eks. en god veninde fra Tyrkiet.

Nu er jeg bare hjemme og slappe af denne uge, før jeg skal tilbage i skole næste uge.

Håber i alle har det godt, savner jer meget

Knus Anna